Tunsoarea: suficient sau nu?

Cu toții vremarătăm cât mai bine.

Avem tendința de a urmări blogurile de experți, darămite să ne inspirăm din imagini sau pur și simplu să experimentăm cu idei noi. Dar ce ar trebui luat în considerare mai întâi atunci când adoptăm un stil nou? Răspunsul este simplu, trebuiene gândim la ce ne dorim! Sunt momente în care putem arăta perfect, dar nu știm pentru că nu am încercat suficiente opțiuni. Îmbrățișăm un anumit stil pentru că îmbrățișăm cultura creată în jurul lui. Sunt cazuri în care stilul se impune împreună cu domeniul de activitate, printre care: B. regim în stil militar. Pe de altă parte, putem avea o varietate de stiluri care se feresc de atitudinea sobră și îmbrățișează o aură boemă.

Primul stil care îmi vine în minte este Rastafari și automatduce cu gândul la dreadlocks. Nu există stil bun sau rău. Sunt doar stiluri care ne sunt utile sau nu. Fiecare salon ar trebui să ofere clienților săi mai mult de o tunsoare. Fiecare salon ar trebuiprețuiască aspectul fiecărei persoane. Diferența dintre o frizerie obișnuită și un salon, așa cum se numește, este că ele subliniază trăsăturile clientului. Barber Police nu este doar un salon, echipa noastra este o adevarata academie a stilului si frumusetii. Fie ca este vorba de cosmetica, coafura sau coafura, valoarea care ne ghideaza in activitatile noastre este respectul pentru imaginea clientului. Cu acest respect, ne respectăm și imaginea.

Știm că fiecare client are un grup social specific în care este integrat și în care își desfășoară activitățile zilnice. Îi oferim o imagine favorabilă pentru întreaga gamă a activităților sale, nu doar o fotografie, ci doar în fața oglinzii din hotel sau acasă. În acest moment, probabil că vă gândiți că alte saloane fac același lucru. Foarte posibil. Dar nu mergem la alte saloane și nu putem spune 100%. Și când vin clienții noștri la noi, nu au nici serviciile altor saloane.

Barber Police este un salon unde oferim oamenilor mai mult decât o listă de servicii. Creăm un mediu în care ești respectat, iar prin respect îți oferim un stil care te va face să-i respecți și pe alții! Dacă și tu vrei să experimentezi diferența dintre o tunsoare din catalog și un stil creat doar pentru tine, atunci nu mai citești și contactează poliția frizeriei.

Aspectul tău va mulțumi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *